Simläger

Vi på First Hotel Royal i Säffle har den perfekta lösningen för din idrottsförening! Hotellet ligger i centrala Säffle, ett stenkast från resecentrum och 1,4 kilometer bort finns Säffle Simhall, en av sveriges modernaste simanläggningar med 50-metersbassäng.

Ta det lugnt, vi fixar frukost, lunch, mellanmålspåsar och middag!

Hos oss sover du skönt i hotellsängar i nyrenoverade rum och äter en ordentlig och näringsrik frukost i vår matsal innan dagens träning drar igång.  Vi har en gedigen lunchbuffé med klassisk husmanskost och på kvällen erbjuder vi en middagsbuffé till ett bra pris. För de som önskar fixar vi även mellanmålspåsar att ta med på vägen!

Centralt läge

Säffle ligger cirka 20 mil från Göteborg och Oslo, och 35 mil från Stockholm. Det är enkelt att ta sig hit med buss eller tåg!
Hotellet ligger centralt i Säffle och det är nära både till simhall samt buss/tågstation. Intill simhallen finns bowlinghall, idrottshall och motionsspår.

Flexibla lösningar

Då vi har flera olika rumskategorier har ni valmöjligheten att bestämma hur ni vill dela upp er. Det finns exempelvis familjerum som tar upp till 5 personer, trippelrum, dubbel- samt enkelrum. Möjligheterna är många!

Kontakt

För prisförslag kontaktar ni oss på royal@firsthotels  på 0533-12660.

Mer information om, och kontaktuppgifter för bokning av Säffle Simhall finns här!