Restaurang och bar

Royal Bar

Vi på hotellet är kända för vår goda och prisvärda lunchbuffé, som serveras alla dagar i veckan. Familjer, jobbkamrater, företag, stadsbor och hotellgäster fyller varje dag vår lunchrestaurang. Vad färre personer vet är att vi också har en fantastisk matmeny i vår bar och kan servera unika rätter med Black Rock Grill, läs mer om detta längre ned på sidan. Vi serverar affärslunch måndagar till fredagar och hämtlunch kan beställas till ert företag. Vår restaurangverksamhet är mångsidig minsann!

Dagens lunch Affärslunch Hämtlunch företag

Royal Bar

Royal Bar, räkmacka

Välkommen till vår viktorianska bar - Royal Bar. Här finns mat och dryck för hela familjen med säsongsvarierad meny. I baren finner du ett av Sveriges största whiskysortiment, med hela 101 whiskysorter från hela världen.

Black Rock Grill

Vi är också en av få restauranger i Sverige som kan servera stengrillat kött med Black Rock Grill. På en 400-grader varm sten får du din mat serverad och du kontrollerar själv hur välstekt du vill ha ditt kött. Du behöver aldrig oroa dig för att maten ska kallna, att köttet ska vara rått eller för lång väntetid. Dessutom blir måltiden naturligt hälsosam utan tillsatt fett eller olja. Black Rock gör måltiden till en happening, en social och trevlig stund med dina vänner.

Royal Bar meny

Whiskeyprovning

Whiskey omges av ett mysterium som för många förblir olöst hela livet. För de som lyckas bemästra denna fantastiska dryck börjar en livslång resa i smakernas värld. I Royal Bar kan ni boka whiskeyprovning för små till större sällskap, med eller utan whiskeymaster.

Vid egen whiskeyprovning provar ni fyra eller fem olika sorter väl utvalda av oss. Ni får ett formulär där ni fyller i utseende, doft, smak och eftersmak samt ett underlag som hjälper er med hur ni bäst smakar av whiskeyn för att få fram dess karaktär. När ni är klara med provningen kan ni jämföra era upplevelser med ett redanfärdigt ifyllt formulär.

Whiskyprovning

För större sällskap kan whiskeyprovning med whiskymaster bokas. Tillsammans med vår whiskymaster lär ni er mer om hur man upptäcker whiskeyns smak, samt historian bakom denna dryck. Whiskeyprovningen passar både de som redan har god kunskap om whisky men även för nybörjaren. Provning med whiskeymaster tar ca 2,5 till 3 timmar.

För bokning och offert av whiskeyprovning, ring 0533-12660 eller mejla ewa.eliasson@hotellgruppen.se.

Whiskeymeny Boka whiskeyprovning