Bröllop, fest och catering

Fest

Vi erbjuder arrangemang för bröllop, privata fester, företagsevenemang och catering. Vi är din hjälpande hand hela vägen, från planering till ett lyckat arrangemang.

Vi har många olika lokaler i hotellet som passar till stora som små fester och arrangemang. I vår stora restaurang finns gott om plats för dansgolv och ett hundratal gäster.

Bröllop

Bröllop

Välkommen att hålla bröllop på Comfort Hotel Royal. Vi är din hjälpande hand hela vägen, från planering till gifta makar.
Tillsammans går vi igenom era önskemål inför vigsel och bröllopsfest, och skräddarsyr er oförglömliga bröllopsdag. Vi kan även erbjuda hjälp med inbjudningskort, tackkort och andra önskemål.

I Kapellet som ligger i anslutning till hotellet, kan borgerliga vigslar hållas. Kapellet är en gammal kyrka från 1800-talet, som numera fungerar som en konferenslokal, men har kvar sin charm med högt till tak och stora kyrkfönster.

Vi samarbetar även med Säffle pastorat och vigseln kan även hållas i någon av kommunens vackra kyrkor. Säffle Kyrka ligger endast ett par hundra meter från hotellet. Dessutom finns flera charmiga landsbygdskyrkor runt om i kommunen.
Mer information om kommunens kyrkor finns på www.safflepastorat.se.

Fest

Fest

Vi har lång erfarenhet av festarrangemang och har många nöjda gäster som referenser. Vi anordnar bland annat den årliga studentbalen, jubiléumsfester, 50-årskalas och företagsfester.

Tillsammans går vi igenom era önskemål om hur festen ska se ut. Därefter tar vi fram meny- och dryckesförslag. Vi kan även hjälpa er att ordna inbjudningskort, underhållning m.m.

Catering

Catering

Vi erbjuder catering för stora och små sällskap och alla typer av arrangemang. På menyn finns bland annat flera olika bufféer, beroende på säsong samt andra goda rätter i olika prisklasser. Vi har garanterat något som passar dina önskemål.

Vid önskemål erbjuder vi även serveringspersonal på plats, så att ni får tid att ha trevligt tillsammans med era gäster. Du bestämmer själv hur stor del av arrangemanget du vill att vi ska ta hand om.